Soms ben je met een aantal inzichten al enorm geholpen om stappen te maken in je dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom biedt Verandering In Bedrijf naast on-the-job activiteiten, waarbij wordt meegelopen in jouw bedrijf, ook kennisdelingsactiviteiten.

Zo ben ik bijvoorbeeld op woensdag 12 juni a.s. één van de gastsprekers op het event van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) over optimalisatie bedrijfsvoering en werklastbeheersing. Ben je aangesloten bij de NBA en wil je deze bijeenkomst bijwonen? Klik dan hier voor meer informatie.

Op dinsdagavond 2 juli a.s. organiseert Balcony People Platform, onderdeel van Verandering In Bedrijf, een bijeenkomst speciaal voor werkgevers uit het MKB waar ik inzichten deel over optimalisatie bedrijfsvoering en werklastbeheersing. Mede-organisator Stephanie Osunwokeh – van Buitenen verzorgd namens haar bedrijf, KIES Company, ook een deel van het programma en gaat in zaken die betrekking hebben op een goede werk- en privébalans. Via deze link kun je je aanmelden.