Gedurende mijn werk als manager merkte ik dat, naast het inspirerende en betekenisvolle leidinggevende aspect, het concreet en structureel aanpakken en oplossen van probleemsituaties en het implementeren van een nieuwe dagelijkse praktijk mij het meeste uitdaging bood. En dat wanneer er weer eenmaal een nieuwe routine gevonden was, en daarmee ook bepaalde rust heerste, mijn werk er op zat.


Door al geruime tijd achter de schermen actief te zijn bij het eigen bedrijf van mijn man Edwin, rhemrev.com, groeide de ambitie om vanuit een eigen bedrijf andere bedrijven hierbij te gaan ondersteunen.Foto: Rob van der Post | RCP Photography | rcpphotography.nl (2019)


Uitdaging

Naast een altijd vakinhoudelijke functie in loondienst bleek voor mij de echte uitdaging te liggen bij onderstaande zaken als:

  • het aansturen, coachen en begeleiden van teams om de kwaliteit van het geleverde werk te verhogen en doorlooptijden te verlagen;
  • de werklast beheersbaar te maken, mede door inzichten te verschaffen in hoe er efficiënter gewerkt kan worden;
  • het stimuleren van juiste samenwerkingen en verminderen van eilandjesculturen;
  • het bevorderen van effectieve interne en externe communicatie;
  • het updaten, aanscherpen en verduidelijken van procedures, maar ook het zelf ontwikkelen van procedures en tools om bottlenecks te verhelpen;
  • en het trainen en inwerken van medewerkers.

Van uitdaging naar expertise

Middels Verandering In Bedrijf heb ik van deze taken mijn voornaamste werkzaamheden kunnen maken en help ik bedrijven hun interne bedrijfsvoering weer op de rit te krijgen en daarmee een gezonde basis te creëren.

Hierbij valt te denken aan het financiële aspect, maar ook door de expertise van medewerkers gericht in te zetten, de ontwikkeling van medewerkers naar een hoger plan te tillen en zorg te dragen voor een prettig en veilig werkklimaat.

Opleidingsachtergrond    

Naast een bachelor-diploma op het gebied van Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht, beschik ik tevens over een Lean Six Sigma Green Belt-certificering. Daarnaast volg ik geregeld cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Balcony People Platform

Naast dat ik nog steeds actief ben voor het bedrijf van mijn man organiseer regelmatig ik netwerksessies voor potentiële, startende en gevestigde ondernemers en professionals in loondienst met een ondernemersgeest onder de noemer Balcony People Platform, wat onderdeel is van Verandering In Bedrijf.


Echtgenote & moeder

Inmiddels ben ik alweer bijna 16 jaar samen met Edwin en in februari 2018 hebben mijn man en ik onze tweeling, zoon Noah & dochter Olivia, mogen verwelkomen. Samen met onze Hayden-poes wonen wij in het mooie Voorburg aan de grens met Den Haag.